Bryan B geeft dit jaar ook twee kerstconcerten op een avond

Bryan B geeft dit jaar ook twee kerstconcerten op een avondDe topzanger Bryan B gaat, net als vorig jaar, ook dit jaar twee kerstconcerten op een avond geven. De concerten die de naam ‘This Christmas One Night Only 2 Shows’ vinden op zondag 21 december in de Congres Hall plaats. De eerste opvoering is gepland om 18.00 uur en de tweede om 21.00 uur. “Vorig jaar ben ik er ermee gestart en ze waren beide een groot succes. Allemaal uitverkocht. De vraag is groot”, zegt de top zanger. Bryan B wordt muzikaal begeleid door een live band onder leiding van Marvin Nijhove. Op het programma staan ook optredens van van Rumarlo Lont, Concita Berggraaf en Las DiVas, Sequino Ijspol, Semaja Varsenburg, Emmanuela Sabajo en de finalisten van het Evergreen The Next Songfestival 2014. “This Christmas One Night Only 2 Shows” werd vorig jaar op 22 december in de Kathedraal gelanceerd. Naast Bryan B traden ook Audrey Bakrude, Rumarlo lont en Semaja Varsenburg op.

error: Kopiëren mag niet!