Vicepresident opent datacenter

Vicepresident opent datacenterOp het terrein van het kabinet van de vicepresident heeft vicepresident Robert Ameerali samen met zijn echtgenote de opening verricht van een datacenter. Deze faciliteit zal informatie/gegevens opslaan. “Verder kan het de data afzonderlijk per gebruiker afscheiden”, deelde de vicepresident de aanwezigen mee. “Op dit moment zijn er vier kasten waarvan twee als reserve dienen mocht er een storing zich voordoen”, deelde Djoemarlan Kasanmoesdiran, hoofd van de afdeling ICT bij het kabinet van de vicepresident, mee.
Ameerali zegt dat er op dit moment zeven servers actief zijn en elke server vijftig (50) normale servers kan simuleren (nabootsen). Het is zelf mogelijk meerdere servers te activeren en meerdere kasten te plaatsen. Volgens de vicepresident is het de bedoeling dat wij naar een centraal database gaan om zo informatie te verstrekken waar men zich ook mag bevinden.

error: Kopiëren mag niet!