‘US Polo Assn’ nieuw merk in Suriname

US Polo Assn nieuw merk in SurinameIn de Maretraite Mall unit 67-68 vond de opening plaats van de ‘US Polo Association Shop’, waar men terecht is voor kleding voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Volgens Javier Kross is er met US Polo Assn een nieuw merk geïntroduceerd in Suriname door Da Vinci Enterprises NV. Da Vinci Enterprises NV is de moederorganisatie die verschillende concepten, waaronder Shana, Footcandy All Star etc., op de markt introduceert en de US Polo Assn is ook een van de concepten. Volgens Kross bestaat de organisatie al ongeveer 15 jaar en zal US Polo Assn blijven voortzetten. Kross deelde mee dat men in de unit niet alleen terecht is voor polo shirts, maar er zijn verschillende modellen als het om het merk Polo gaat. ‘We hebben voor een ieder wat en men kan ook voor kinderen tussen 0-5 jaar nette kleding vinden’, aldus Kross

error: Kopiëren mag niet!