Tahitie blijft ongeslagen dankzij gouden wissel

Afgelopen weekeinde werd de competitie te Brokopondo voortgezet. In deze spannende competitie is het aan nog geen enkele ploeg gelukt te winnen van koploper Tahitie. Uit de vier wedstrijden welke zij hebben gespeeld haalden zij 12 punten. Dit weekeinde stond Tahitie tegenover de jongens van Bronsweg, BSV . De jongens van BSV namen een 1-0 voorsprongmiddels een goal van Furgill Kine en hiermee ging ook de rust in. De jongens van BSV boden lang tegenstand, maar het was de ingevallen jeugdige Rosjano Haabo. die het tweede doelpunt maakte voor Tahitie en de voorsprong van zijn ploeg vergrootte. Daarna scoorde Tahitie nog 1 keer, weer via Haabo en deze jongens wonnen deze ontmoeting zodoende met 3-1. Melvin Pokie scoorde het derde doelpunt voor Tahitie. De ploeg van SVG kwam ook in actie. Zij nam het op tegen Intergarib. De jongens van Afobaka, Intergarib dus ) wonnen deze ontmoeting na een 1-0 voorsprong, met 3-0 van SVG. De doelpuntenmakers waren Luciano Koedemoesoe , Jurman Vorswijk en Beswi Koedemoesoe. In de derde ontmoeting kwam SVK uit tegen Cicerone. Deze wedstrijd werd echter al na 10 minuten spelen, stopgezet wegens zware regenbuien. Op zondag 14 december werd de competitie voortgezet. De jongens van Diesel namen het toen op tegen de jongens van Cicero. Deze wedstrijd werd gewonnen door de ploeg van Diesel met 3-1. Voor winnaar Diesel scoorde Marillo Vrede alle drie doelpunten, terwijl Neddy Pobita voor Real Cicero scoorde. De laatste wedstrijd vond geen voortgang vanwege problemen met de verlichting van het stadion.