Paraquay groots langs Vlaamse Leeuw

Afgelopen weekeinde werd de competitie van de Para Sport Bond voortgezet en wel met de vierde speelronde. In de eerste wedstrijd kwam de ploeg van Cirona uit tegen de ploeg van Spantu. Spantu won deze ontmoeting na een 2-0 ruststand met 4-1 van de jongens van Cirona. Het doelpunt van Cirona werd gemaakt door Atompai Norith, terwijl Sno Orpheo 2x, Caupain Rinaldo en Plet Safije de doelpunten van Spantu voor hun rekening namen.
In de tweede ontmoeting kwam de ploeg van Locomotief uit tegen de ploeg van Real Meursie. Locomotief verloor deze ontmoeting na een ruststand van 2-2 met 4-2 van de jongens van Real Meursie. Voor de jongens van Real Meursie scoorden Sheek Clementelli en Velantie Steven, terwijl Bruining Savario, Cronie Gilberto 2x en Pique Revelino de doelpunten van Real Meursie scoorden.
De ontmoeting tussen de ploegen van Paraquay en Vlaamse Leeuw eindigde in een 7-1 overwinning voor Paraquay. Voor Paraquay scoorden Entingh Jurgen, Vyent Moreno, Plet Edson en Vyent Gregory 2x. Joenakame Orcillio redde de eer voor de jongens van Vlaamse Leeuw.

error: Kopiëren mag niet!