Flamingo goed op dreef bij LSB

Afgelopen weekeinde werd de competitie te Lelydorp voortgezet, en wel de vijfde speelronde. Er stonden een aantal wedstrijden op het programma in de u-20, tweede- en eersteklasse. Koploper Flamingo deed wederom goede zaken en won ook haar vijfde ontmoeting op rij met duidelijke cijfers van de ploeg van Parana. Door deze uitslag blijft Flamingo ongeslagen met de volle winst uit vijf partijen, 15 punten dus.
Op vrijdag 12 december kwam Juniors uit tegen Matta, en wel in de tweedeklasse. Deze wedstrijd eindigde na een doelpuntloze eerste helft in een 1-1 gelijke stand. Gillion van der Loo scoorde voor Juniors, terwijl Sirvanio Karwofodie voor de jongens van Matta scoorde.
In de tweede ontmoeting kwamen de jongens van Feyenoord uit tegen Real Poerwo in de eerste klasse. De jongens van Real Poerwo deden wederom goede zaken en zij wonnen deze ontmoeting na een russtand van 2-0 met 4-0 . De doelpunten kwamen op naam van: Romario Soengkrono (2X), Gregory Misiedjan en Terry Kastoredjo.
De competitie werd op zaterdag 13 december voortgezet. De jongens van Sea Boys namen het toen in u-20 verband op tegen Juniors. Het werd 4-2 voor de jongens van Juniors. De doelpunten van Juniors kwamen op naam van Argill Tamka(2x), Silvano Nelson en Feranio Lindenberg.
De tweede ontmoeting ging tussen Jong De Ster en Bangun Muda. Deze wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijke stand. Andrew Mets scoorde voor de jongens van Bangun Muda, terwijl S Rodjan voor de jongens van Jong De Ster scoorde.
Op zondag nam de ploeg van Real Poerwo het in de eerste ontmoeting op tegen Rodan in U-20 verband. Rodan won deze ontmoeting na een russtand van 2-0 met 4-0 van de jongens van Real Poerwo. De doelpuntenmakers in deze wedstrijd waren: Justin Djodarmo, Garvin Banks en Raul Rodjan(2x).
De tweede ontmoeting was de tweedeklasse ontmoeting tussen Cura boys en de ploeg van Matta. Deze ontmoeting eindigde in een 3-3 gelijke stand. Giovanie Ronopawiro scoorde alle drie doelpunten van Cura boys, terwijl Jorginhio Sabajo (2x) en Quincy Lilienthal voor Matta scoorden.
Tonghka nam het in de laatste ontmoeting van de middag op tegen de ploeg van Parana. Tonghka gaf haar ruime 2-0 voorsprong toch nog uit handen. Deze wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 2-2 gelijke stand. Kemacen Doekoe en Maurus Damba hadden de poeg van Tongkha op voorsprong gebracht, terwijl Maikel Moeljoredjo met zijn dubbelslag Parana toch aan een punt hielp.
Wedstrijdschema komend weekeinde: vrijdag 19 december; 18.30 Flamingo- Sea boys en om 20.30 u Parana- Real Poerwo (1e klasse).
Zaterdag 20 december: 14.30 Real Poerwo – Parana en om 16.30 u Matta- Berhnard dorp (U-20).
Zondag 21 december:10. 00u. SCA- Cura boys, om 12. 00u. Urania- Bangun Muda en om 14.00u. Jong de Ster- Milaan (2e klasse). 16.00u Jai Gandhy- Rodan (1e Klasse)

error: Kopiëren mag niet!