Mediacommissie VHP organiseert jaarafsluitingsbijeenkomst

VHPOp 16 december hield de Mediacommissie van de VHP een jaar afsluitingskonmakandra voor de prominente donoren, leden van de mediacommissie en andere genodigden van de VHP. De voorzitter van VHP, Chandrikapersad Santhoki, kwam de zaal binnen met een heel verzekerde gebaar, “nog 5 maanden”, doelende op een overwinning op 25 mei 2015. De voorzitter gaf aan dat de noodzaak van een mediacommissie zeer groot was. Vandaar dat er op 2 december 2011 een mediacommissie in ingesteld. Santokhi gaf ook aan dat de mediacommissie materieel en immaterieel getoetst in feite de rijkste afdeling is van de VHP. Ze heeft haar bestaansrecht bewezen. Santokhi gaf ook aan dat er voor een later tijdstip ook een kerstdiner is gepland met de gemeenschap.

error: Kopiëren mag niet!