Meerzorg heeft last van junkies

Meerzorg wordt al een tijdje geteisterd door drugsverslaafden. Volgens verschillende buurtbewoners zijn het vooral jonge junkies die groenten, vruchten, kippen, doksen, schapen en gascilinders stelen. Ten einde raad hebben de bewoners van Meerzorg een beroep gedaan op parlementariër Sheilendra Girjasing om deze kwestie in het parlement te bespreken.
“Deze mensen planten en kweken in hun vrije tijd om in hun eigen behoefte te kunnen voorzien en het is erg hinderlijk voor hen als ze in de ochtend wakker worden of als ze thuis aankomen en merken dat iemand ervandoor is met hun spullen. Er zijn buurtbewoners bij mij langs geweest van wie doksen, schapen en plantjes zijn gestolen”. Volgens Girjasing raken de mensen door de diefstallen gedemotiveerd.
De politie van Meerzorg schiet de benadeelden wel te hulp en sluit de verslaafden in, echter wanneer ze na twee weken worden vrijgelaten vervallen ze in hun oude gewoonte. “De mensen willen dat de drugsverslaafden voor een langere periode uit de gemeenschap worden gehaald. Ze willen dat de regering deze groep opneemt in een afkickcentrum, zodat ze van hun verslaving afkomen”. De volksvertegenwoordiger merkt op dat in het verleden bij internationale activiteiten zoals Carifesta de drugsgebruiker voor geruime tijd uit de gemeenschap weghaalden. Girjasing beloofde aan de buurtbewoners om deze kwestie onder de aandacht van de regering te brengen.

error: Kopiëren mag niet!