VHP houdt ressortvergadering op Meerzorg

Afgelopen donderdag hield de VHP een ressortvergadering in het ressort Meerzorg van Commewijne. De vergadering werd gehouden op Shona’s Sportcomplex. Naast de VHP-sympathisanten vanuit de verschillende buurten van Commewijne was ook een delegatie van de NPS Commewijne aanwezig in de menigte, onder leiding van coördinator Remi Budike. Hoofdspreker van de avond was partijvoorzitter Chandrikapersad Santokhi.
De eerste spreker van de avond was Kareshma Lalmohammed-Mathoera. Zij had het over het genderbeleid van de partij, de rechten en vraagstukken met de vrouw centraal gehouden. Een belangrijk punt dat zij aanhaalde, is dat vrouwen geen hulp willen maar faciliteiten. Faciliteiten om zich te ontwikkelen.
Professor Mohan had het over hoe Commewijne agrarisch ontwikkeld kan worden. Prashant Baldew sprak over de corruptieve handelingen van de regering afgelopen 4 jaar. Dhiradj Soekhai had het over de beloftes die gedaan waren aan Commewijne, met name aan Meerzorg, en hoe deze nog niet gerealiseerd zijn. Hij had het ook over politiek spel door middel van discriminatie en bedreiging door leden van coalitiepartijen omtrent grondbeschikkingen. Drs. Roy Mohan was ook op de sprekerslijst en hij had het over de gezondheidssituatie in ons land. Hoe de regering een te gehaaste beslissing heeft genomen omtrent de BZSR met te hoge bedragen. Hoe zullen de vissers, boothouders en buschauffeurs dat bedrag betalen, was zijn vraag. ‘Er wordt gepredikt voor nog vijf jaar. Maar nog vijf jaar met deze regering en zal de bevolking op weg zijn naar Haïti.’
Santokhi: ‘VHP trekt mensen zonder geld te betalen of te strooien’
Partij-voorzitter en DNA-lid Chandrikapersad Santokhi was de hoofdspreker op de avond en gaf aan dat hij blij is, zeer blij, omdat de VHP Meerzorg midden in de week een vergadering heeft belegd en toch mensen heeft gehad zonder geld te betalen of met geld te strooien. De partij vernieuwt en ontwikkelt zich constant. De partij denkt mee aan de problematiek. Jongeren zitten met hun diploma’s thuis. Commewijne heeft geen aardolie en goud, maar heeft wel mogelijkheden voor de agrarische sector, het toerisme en de visserijsector. Santokhi zei verder: ‘de regering heeft een ding gedaan voor Meerzorg en dat is het geven van meer zorg’.

error: Kopiëren mag niet!