Diefstal en heling verdachten aangehouden

De 19-jarige Avinash. L. alias Ritesh is gisteren aangehouden door een politie opsporingseenheid. Deze verdachte is aangehouden in verband met zijn betrokkenheid bij een diefstal doormiddel van geweldpleging in de Hendrikstraat. Het misdrijf is gepleegd in de maand juli van dit jaar.
De 52-jarige Kenneth B. en de 32-jarige Romano J. zijn vanochtend vroeg door de politie aangehouden. Kenneth wordt verdacht van gekwalificeerde diefstal en Roman wordt verdacht van heling. Kenneth heeft vanochtend een 28 lbs gasbom gestolen bij een reisbureau aan de J.A.Pengelstraat waarna hij die op de bromfiets heeft afgeleverd thuis bij Romano aan de Calcuttastraat. Dankzij een oplettende burger die informatie aan de politie gaf is het gelukt om beide mannen aan te houden. De gasbom is op het woonadres van Romano aangetroffen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: