Container met drank ontvreemd van Nieuwe Haven

De douanerecherche heeft ruim een maand geleden gemerkt dat er een container, waarin vermoedelijk alcoholische dranken waren bewaard, van de haven is verdwenen. Hoofd Douanerecherche Glenn Cruickshank geeft desgevraagd aan Dagblad Suriname te kennen dat zij indertijd bezig waren met een onderzoek, waarbij zij een container hadden onderschept waarin sigaretten waren opgeslagen. Terwijl dat onderzoek nog gaande was, stuitten zij op een andere container. De recherche heeft nu kunnen achterhalen wie allemaal te maken hebben gehad met de verdwijning. Echter is de container tot op de dag van vandaag niet achterhaald. Het onderzoek duurt voort.
Volgens een informant zijn tenminste vijf personen betrokken bij deze containerverdwijning. Deze zaak ligt momenteel op tafel bij de politie. De burgerij vraagt zich toch wel af hoe het mogelijk is dat een container van de haven kan verdwijnen. Om dit te realiseren, is er ongetwijfeld een goed georganiseerd netwerk aan het werk geweest. En dan nog te bedenken dat er zoveel controleposten p de haven zijn ingebouwd. Het is dan ook zaak dat de douanerecherche zo spoedig als mogelijk klaarheid brengt in deze zaak.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!