Young Art presenteert: Freedom in Creativity

Young Art presenteertKleur, inspiratie en lef: het zijn de ingrediënten waarmee achtentwintig jonge creatievelingen in de leeftijd van zeven tot veertien jaar bij Studio Young Art aan de slag zijn gegaan. En met succes: want van iedere jonge artiest zijn een aantal werken geselecteerd die van 12 tot en met 14 december in De Hal aan de Grote Combeweg te bewonderen zijn, en waar de bezoeker zelf ook eigenaar van kan worden.
Benieuwd naar het maakproces van de kunstwerken? Dat begrijpen we en daarom draait er gedurende de expositie een korte video van een filmmaker die bij hoge uitzondering toegang heeft gekregen tot Studio Young Art en het creatieve proces van de kinderen heeft kunnen vastleggen, vertelt Nuria Phang. U zult kinderen onder en bovenop een tafel zien, temidden van een explosie aan kleuren en materialen. Studio Young Art is namelijk een plek waar jonge artiesten in alle vrijheid hun eigen ideeën en gevoel omzetten in een schilderij, tekening of soms zelfs een ruimtelijk werk. Het is een plek waar geen opdrachten worden gegeven, zeker niet door volwassenen.

error: Kopiëren mag niet!