Amar Santokhi prolongeert Masterstitel

Amar Santokhi van Karate Instituut Burgos heeft zaterdag tijdens het Masterstoernooi van de Surinaamse Karate-do Associatie (SKA) weer bewezen de beste te zijn van Suriname. Op de onderdelen kata (stijlpatroon), wapens en kumite (vechten) werd hij overtuigend kampioen. Op het onderdeel zelfverdediging behaalde hij met zijn team de 2de plaats. Zijn titel van 2012 heeft hij daarmee geprolongeerd. Hiermee werd hij ook overall kampioen van het Masterstoernooi. Het toernooi is speciaal bestemd voor karateleraren met een meestergraad (1ste dan en hoger), in de leeftijscategorie 35 jaar en ouder. Uit acht verschillende karatescholen deden diverse leraren mee aan de wedstrijden. De scholen die hebben deelgenomen zijn Seiken, Fighting Spirit, Karate Instituut Burgos, Sport Instituut Bushido, Karateschool Lelydorp, Sport Instituut Kime, Karateschool KenSetZu en Karateschool Zuki.

error: Kopiëren mag niet!