Sivo en Semo delen punten

De competitie te SOLO werd afgelopen weekeinde voortgezet. Er stonden twee eersteklasse en twee tweedeklasse wedstrijden op het programma. De eerste tweedeklasse ontmoeting ging tussen Jong Amardeep en Jong Inter Milaan. Jong Amardeep boekte een zwaarbevochten 1-0 overwinning op de jongens van Jong Inter milaan.
In de eersteklasse kwam KSV uit tegen Inter Milaan. Het schijnt maar niet te willen lukken met de jongens van Inter Milaan dit jaar. Zij verloor ook haar vijfde competitiewedstrijd van het jaar en staat hierdoor op een teleurstellende laatste plaats. KSV won deze wedstrijd met 3-0 van Inter Milaan.
In de derde wedstrijd, de tweedeklasse ontmoeting tussen de ploegen van Bintang Baru en Leiding United deelden de ploegen de punten. Het werd een 1-1 gelijkspel.
De laatste ontmoeting van de middag was die tussen medekoploper Semo en de ploeg van Sivo. Deze wedstrijd eindigde eveneens in een 1-1 gelijkspel. Deze competitie wordt komend weekeinde voorgezet. De meest in het oog springende wedstrijd van het komend weekeinde is de wedstrijd tussen de ploegen van Amardeep en Randjiet boys die voor 17.00u op het programma staat.

error: Kopiëren mag niet!