Eerste nederlaag voor Brasur in competitie NGVB

Bij de afsluiting van de derde speelronde op woensdagavond in de competitie van de Nieuwe Generatie Voetbal Bond (NGVB) kreeg Brasur/SEMC zijn eerste nederlaag te verwerken. Het werd een 0-4 nederlaag tegen Jong Aurora, die zijn eerste zege van de competitie boekte. Bij de rust kwam Jong Aurora tot een 2-0 voorsprong. H’Mdaja Jabini scoorde tweemaal, waarvan één een strafschop was, Robertino Gregor en Abega Wens waren de overige doelpuntenmakers bij Jong Aurora.
Vasas en Alabi Boys kwamen niet verder dan een 1-1 gelijk spel, waarbij score reeds in de eerste helft bereikt was. Vasas opende de score in de 30ste minuut middels Faustino Koster, terwijl Alabi Boys op slag van rust de gelijkmaker scoorde middels Radjen Banai.
Het programma voor zondag aanstaande om 10.00 uur Vasco Da Gama – Brasur/SEMC, om 12.00 uur Puwanani – Napoli, om 14.00 uur Ephraim – KPA en om 16.00 uur Slee Juniors – Saamaka.

error: Kopiëren mag niet!