Verdachte aangehouden met illegaal vuistvuurwapen en 5 telefoons

De politie van Munder kreeg een bericht binnen dat een man zich verdacht ophield aan de Washingtonstraat. De politie is gekoerst naar de doorgespeelde locatie. Daar trof men inderdaad een man aan die twee schoudertassen bij zich had. De politie stelde een onderzoek in en het bleek dat hij 5 mobiele telefoons, een vuistvuurwapen, een onbekende hoeveelheid crack en twee rijbewijzen van verschillende personen in de tassen had bewaard. De sterke arm heeft de verdachte aangehouden en overgebracht naar het station. Tijdens het onderzoek bleek dat de man onder invloed van alcohol verkeerde. Hij werd ter ontnuchtering opgehouden. Inspecteur Sjaam Debi-Tewarie bevestigt dit geval. Hij geeft aan dat het verdere onderzoek is overgedragen aan de recherche Kapitale Delicten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!