Ruiters Club Neutraal ready voor wedstrijden Ponderosa

De club kampioenen van L naar R Meghan Heshusius, Shimara Jap, Jurvian Amirkhan en Rudy Soekhlal (foto: CN)
De club kampioenen van L naar R Meghan Heshusius, Shimara Jap, Jurvian Amirkhan en Rudy Soekhlal (foto: CN)
De ruiters Meghan Heshusius, Shimara Jap, Jurvian Amirkhan en Rudy Soekhlal zullen Club Neutraal (CN) als favoriete ruiters vertegenwoordigen op 28 & 29 december bij de ”Year-End Friendly Competition” van manege Ponderosa. CN heeft het afgelopen weekend haar laatste tevens spannendste interne wedstrijden afgerond waarbij Meghan Heshusius is uitgekomen als kampioen 2014 van de E-pony klasse, Shimara Jap als kampioen 2014 van de B-klasse, Jurvian Amirkhan als kampioen van de L-klasse en Rudy Soekhlal als kampioen van de M-klasse. Coach Danny Gummels geeft heel spontaan aan dat hij niet alleen deze vier ruiters ready heeft, maar dat CN ready is. De uitslagen van de laatste interne wedstrijden van het afgelopen weekend zijn als volgt: in de E-pony klasse eindigde Roger Mansur op de eertse plaats, op de tweede plaats Chanelle Mansur en op de derde plaats Andy Mansur. In de B-klasse won Javier Zwennicker, op de tweede plaats kwam Alain Soekhlal en als derde eindigde Shimara Jap. In de L-klasse moest er een zware barrage gereden worden waarbij Jurvian Amirkhan won, de tweede plaats werd ingenomen door Angelica Hilversum en de derde plaats door Rudy Soekhlal. In de M-klasse was het een zwaar gevecht tussen de gebroeders Soekhlal waarbij Alain zijn broer Rudy versloeg.

error: Kopiëren mag niet!