Surinaamse taekwondoka’s presteren goed in Frans-Guyana

1 TaekwondoOnze jeugdige Surinaamse taekwondoka’s leveren goede prestaties tijdens de open taekwondo wedstrijden in Frans-Guyana. Een delegatie van 16 jonge Surinaamse vechters met begeleiders onder leiding van Saboem Henk van Dams en Dirk Dankoor waren in Frans-Guyana voor deelname aan de 8ste Open Junioren Taekwondo Kampioenschappen van Matoury. De sporters zijn afkomstig uit de taekwondoschool Yu-Sin en Koguryo. De deelnemende landen aan het toernooi waren: Suriname, Martinique en Frans-Guyana. Onze vechters hebben goed gepresteerd. Ze behaalden 3x eerste plaats, 5x tweede plaats en 5x derde plaats. Van Dams werd bijgestaan door de assistent coaches/begeleider assistent coach Damion Grootfaam en Remy Kodai en de ouders van de pupillen. De jeugdige vechters uit Suriname die de eerste plaats behaalden zijn: Juan Paiman, Dion O’Niel en Giordano Chotesingh. Op de tweede plaats eindigden vijf vechters te weten : Sage Balak, Avantika Pahlad, Shaneefa Saimo, Caravario Sheikrojan, Sohen Hardin. Op de derde paalts eindigden: Vyashan, Ramdoel, , Anjoney Baigadi, Chanice Laldharie, Anjeli Ghoerai, Chiara Pawirodinomo.

error: Kopiëren mag niet!