Intervlijt wint makkelijk van General boys

Zondag jongstleden werd de competitie te Blauwgrond voortgezet met een aantal wedstrijden. In de eerste weedstrijd kwamen de jongens van NSK Flora uit tegen de jongens van Real Amek. Real Amek won deze ontmoeting na een ruststand van 1-1, met 2-1 van de ploeg van NSK Flora. De doelpunten van Real Amek kwamen op naam van Awsa Aldahier en Vrede Silvano. Clorard Struiken scoorde voor de jongens van NSK Flora. In de tweede ontmoeting nam de ploeg van Sv Gingeston het op tegen de ploeg van Bremen. Gigeston won deze ontmoeting na een ruststand van 2-1 met 3-2 van de jongens van Bremen. Wim Vrede, Thimoty Linga en Romario Linga waren de doelpuntenmakers aan de zijde van Sv Gingeston, en Wendel Vania en Terence Linga deden iets terug voor de jongens van Bremen. Bremen eindigde de wedstrijd met 10 man, Sergio Keno kreeg een rode kaart. De volgende wedstrijd ging tussen Sv Madrid en de jongens van Sv. Abenaston. Abenastong won deze ontmoeting met 1-0 van Sv Madrid. Deze stand was bij de rust reeds bereikt. Romario Kaisi scoorde het enige doelpunt in deze wedstrijd. De laatste wedstrijd van de middag ging tussen de ploegen van Intervlijt en de ploeg van General Boys. Intervlijt won deze ontmoeting na een ruststand van 2-0 met 4-2 van General boys. Deze competitie wordt komend weekeinde voortgezet.

error: Kopiëren mag niet!