AZP huldigt jubilarissen en gepensioneerden

AZPHet Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) heeft op 08 december 55 jubilarissen en 11 gepensioneerden gehuldigd. Zij die 20, 25, 30, 35 en 40 jaar hun krachten hebben verleend aan het AZP, werden in de bloemetjes gezet en kregen oorkondes uitgereikt. Alvorens men over ging tot het uitreiken van oorkondes, hebben de aanwezigen kunnen genieten van optredens van ‘1 en 1 is 3’ en van de band Moksi. Ook zijn er toespraken gehouden door algemeen directeur Antoine Brahim, de voorzitter van de bond Ablaz, Maurits Blackson, en Lesley Resida als vertegenwoordiger van het ministerie van Volksgezondheid.
Brahim hield in zijn toespraak voor dat er bij hen die zich meer dan 40 jaar hebben ingezet binnen een ziekenhuis, er zeker sprake moet zijn van een roeping om dienstbaar te zijn aan de gemeenschap. Volgens Brahim hebben de jubilarissen inzet, toewijding en passie getoond voor het werk en zijn zij een voorbeeld voor ons allen. Hij hield de aanwezigen voor dat de transformatie van het nieuw ziekenhuis mede namens de jubilarissen een groot succes wordt. De directeur sprak zijn dank uit aan de jubilarissen en hun gezinsleden voor hun ondersteuning.

error: Kopiëren mag niet!