Styx zet eerste stap richting achtste landstitel

2 Styx KGZondagavond werd de eerste wedstrijd in de finale van de hoofdklasse van de Surinaamse Zaalvoetbalbond afgewerkt. De ploegen die tegenover elkaar stonden waren The Lions en Styx kuldipsingh Group. Deze ploegen waren al tegen elkaar uitgekomen in de eerste play-offronde en toen won The Lions met 2-1. Styx trainer Mikel Peel had eerder al aangegeven de gemaakte fouten goed te hebben geanalyseerd en dat zijn ploeg ook beter voor de dag zou komen in de finale. Niets was minder waar, want het was de ploeg van Styx die een veel betere wedstrijd speelde en deze wedstrijd dan ook met duidelijke cijfers won, 4-0. De doelpuntenmakers in deze wedstrijd waren; Brito de Oliveira, Davy Da Silva, Gregory Righters en Roche Emanuelson, allemaal voor Styx. Styx heeft nu dus alvast een 1-0 voorsprong in deze serie.
Er werd ook gespeeld in de overige klassen. Zo kwam Rising Stars in game 1, in de finale van de 2e klasse, uit tegen de ploeg van Inter five. Inter Five won deze spannende ontmoeting na strafschoppen met 9-8 van de jongens van Rising Stars. Inter Five neemt dus een 1-0 voorsprong in deze serie.
In de eerste klasse kwam de ploeg van F.c Exes uit tegen de ploeg van Kabel Boys. Fc Exes neemt een 1-0 voorsprong in deze serie, daar zij met 3-2 wist te winnen van de ploeg van Kabel Boyz.
Het programma voor donderdag 11 december ziet er als volgt uit: 18.30 uur Rising stars- Fc Inter Five; 19.30 uur Fc Exes- Kabel Boyz en om 21.00 uur, de game 2 in de finale tussen de ploegen van Styx en The Lions.

error: Kopiëren mag niet!