Soepe Koese maakt hattrick bij Mr. Suriname-contest

1 Soepe KoeseZondagavond organiseerde de Surinaamse Bodybuilding & Weightlifting Bond (SBWB) haar nationale kampioenschappen 2014. Deze wedstrijden werden in de Congreshal gehouden. Voor een goed opgekomen publiek namen 14 atleten van verschillende sportscholen het tegen elkaar op in de C, B en A-klasse. De toeschouwers waren benieuwd wie met de titel van Mr. Suriname en met een Toyota Passo, de hoofdprijs, naar huis zou gaan. Zou het Soepe Koese lukken voor de derde maal Mr. Suriname te worden, of zou hij onttroond worden door een van de andere 5 atleten. Na een hele spannende wedstrijd was het wederom Koese van Muscle Camp die werd uitgeroepen tot Mr. Suriname.
Mark Tjon van Steve’s gym eindigde op de tweede plaats, Melvin Tolud van Dean’s gym werd derde en op de vierde en vijfde plaats eindigden Wendel Setropawiro van Helen’s gym en Roberto Costeren van MK’s gym. Na de prijsuitreiking kon Soepe Koese zijn auto direkt in ontvangst nemen. Het voertuig stond speciaal voor deze gelegenheid vlak voor de congreshal geparkeerd.
In de C- klasse, waar 5 atleten het tegen elkaar opnamen, werd voormalig thaibokser Anthony Nekrui van Fitnnes Factory de winnaar. Op de tweede plaats eindigde Jafari Boldewijn van MK’s gym en op de derde plaats eindigde Diego Dhanradj van Healty Body gym. In de B-klasse waar drie 3 atleten aan meededen eindigde Rajeev Ramlal van Power Gym op de derde, Afton Plein van Muscle camp eindigde op de tweede plaats en de winnaar van deze klasse werd Fabian Whel van Healthy Body gym. Jafari Boldewiijn die als tweede was geëindigd in de C- klasse werd uitgeroepen tot ‘ Best poser’.

error: Kopiëren mag niet!