Man verstopt drugs in ondergoed

Een 28-jarige man is zondagmorgen rond 10.30 uur aangehouden, omdat hij drugs in zijn bezit had. Hij had de drugs (hennep en hasj) in zijn onderbroek verstopt. Bij de controle te Stolkertsijver werden de bestuurder en de mede-inzittende K.S. staande gehouden. De 28-jarige mede-inzittende stelde zich tijdens de controle van de sterke arm heel verdacht op. Naar aanleiding van zijn zenuwachtig gedrag werd een onderzoek ingesteld. Het bleek dat K.S. 11.9 gram hennep en 25.1 gram hasj in zijn ondergoed had verstopt. K.S. is hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld. De bestuurder is na zijn verhoor heengezonden. Hij verklaarde niets af te weten van de drugs. ‘Zaken die op de persoon zijn gevonden, zijn voor diens rekening’, merkte de bestuurder op.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!