Jongerenorganisatie ‘I Impact’ gaat voor het inspireren van jongeren

Jongeren organisatie  I Impact gaat voor...
Jongeren2‘Niemand is geboren om een mislukkeling te zijn. We zijn allen door God geschapen met een doel en een perfect plan dat hij voor ons leven heeft. We are Born to be Great.’ Dit is het thema geweest van de lancering van de nieuwe jongerenorganisatie ‘I Impact’. Tijdens de avond spraken verschillende inleiders, onder wie Carl Breeveld, de jeugdigen toe om hun dromen niet op te geven, die te realiseren en te blijven geloven in hun talenten. ‘Een ieder heeft een talent die hij of zij nog moet ontdekken of al ontdekt heeft. Houdt vast aan je talent en dromen, omdat je geboren bent om een fantastisch persoon te zijn’, aldus Breeveld. Naast Breeveld sprak ook Liesbeth Denselie, die de aanwezigen inspireerde met haar verworven talent om van kunsthaar pruiken te maken. Het vlechten van kunsthaar heeft internationaal heel hoog gescoord.
De organisatie I Impact, bestaande uit zes bestuursleden met als voorzitter Gilton Amoksie, heeft als hoofddoel jongeren te inspireren en te motiveren om hun maximale potentie te benutten. Dit probeert de organisatie te realiseren door het organiseren van evenementen en alle andere activiteiten om zo een impact te hebben op jeugdigen en ze te inspireren om niet op te geven. ‘Wij willen jongeren motiveren om te geloven in hun talenten. Wij willen ze een platform bieden om die verscholen talenten tot uiting te brengen’, aldus Amoksie.

error: Kopiëren mag niet!