70e en 71e verkeersdode genoteerd

De 25-jarige mede inzittende Ramona Kortstam is gisteravond, na een verkeersongeval op zondagavond 23 november 2014, in het ziekenhuis overleden. Het slachtoffer was op 23 november betrokken bij een verkeersongeval aan de Brantimakkawg te Weg naar Zee. Een bestuurster van een personenauto met 2 mede-inzittenden reden over voornoemde weg. Door tot nog toe onbekende redenen moet de bestuurster de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Zij kwam vervolgens met haar voertuig tegen een elektriciteitsmast aan, waarbij het voertuig enkele keren over de kop sloeg. De auto vloog vervolgens over een trens en kwam tot stilstand. Alle drie vrouwen in de auto raakten gewond en werden per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Ramona werd zwaar gewond opgenomen op de afdeling Intensive Care van de ziekeninrichting, alwaar zij gisteravond het leven liet.
De 34 jarige bromfietser Rayshawn Sabajo is gisterochtend overleden na te zijn aangereden door een personenauto aan de Oost -Westverbinding te Commewijne. Gebleken is dat Sabajo over de voornoemde weg reed komende vanuit de richting van het Veerplein en gaande in de richting van het politiebureau Meerzorg. Twee personenauto reden eveneens in dezelfde rijrichting achter de bromfietser. Op de kruising gevormd door de Oost-Westverbinding-, de Pandit Moerli- en de Zaagmolenweg sorteerde de bromfietser en de voorste personenauto om rechts af te slaan. Toen de bromfietser de rechtse bocht beschreef, haalde de achterste auto de voorste auto in en reed daarbij de bromfietser Sabajo aan. De heer sabajo overleed ter plekke. De auto waarmee de inhaalmanoeuvre werd uitgevoerd, werd bestuurd door de 40-jarige A.K. Hij werd onderworpen aan een ademanalysetest (blaastest), waarbij kwam vast te staan dat hij onder invloed van alcohol verkeerde. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!