Gewelddadige voorman aangehouden en opgesloten

De politie van Calcutta heeft op 3 december de 31-jarige voorman Rakesh.S. aangehouden. Rakesh kreeg op de bewuste dag een woordenwisseling met de 50-jarige arbeider, D.A., welke uitliep in een handgemeen. Rakesh greep naar een stuk hout en sloeg de arbeider hiermee op het hoofd. Vervolgens werd D.A. door Rakesh getrapt en geschopt. Als dat nog niet genoeg was, ging hij vervolgens gewapend met een houwer tekeer tegen het slachtoffer D.A. en kapte in op de voorband van diens rijwiel. D.A. zag kans weg te vluchten en deed aangifte bij de politie. Rakesh gooide vervolgens het rijwiel van het slachtoffer in het bos achter een perceel vermoedelijk om de sporen van zijn wandaad weg te maken. Rakesh S. is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: