Surinaamse motorcrossers naar Miami

In het kader van de samenwerking tussen MTC Dirt Track te Rijsdijk en Miami Motocross Park in Miami, heeft de directeur Roy Lie van MTC gemeend een delegatie af te vaardigen naar Miami op 7 december 2014. De delegatie bestaat uit de motorcrossrijders van de Surinaamse Motocross Federatie (SMF). Deze zijn Justin Heidanus, Enrico Sarimoen, Jason Djemadi en Gianni Rodriques. In Miami zullen voorafgaand aan deze race de rijders in de gelegenheid gesteld worden technische workshops in Miami bij te wonen. Daarna nemen ze deel aan een internationale motocross race die gehouden zal worden op 14 december 2014 te Miami. Ze worden begeleid door Earl Sanches en Alie Djemadi. Dit is de eerste keer dat er motorcrossers mogen meedoen aan een internationale training c.q. wedstrijd in het buitenland.

error: Kopiëren mag niet!