Club Neutraal kampioenschappen en bootcamp van start

Amazone Shelly Monsanto op Ixidor over de Haukes hindernis als favoriet in de B-klasse (foto: Club Neutraal)
Amazone Shelly Monsanto op Ixidor over de Haukes hindernis als favoriet in de B-klasse (foto: Club Neutraal)
Op zaterdag 6 en zondag 7 december organiseert Club Neutraal haar laatste ronde van de Clubcompetitie. Hiermee zullen de Clubkampioenen van 2014 in de klassen E-pony B, B, L en M bepaald worden. Op zaterdag 6 december om 16.00u is het de beurt van de ruiters in de E-pony B en de M categorie en op zondag 7 december om 16.00u zijn het de B en de L ruiters die het tegen elkaar moeten opnemen. Het is nog steeds anybody’s game!
Volgens de jongste en bekendste coach in Suriname, Danny Gummels, zal voor de laatste club ronde eveneens het startsein zijn voor de Spring bootcamp. De springtraining zal zich dan specifiek richten op de combinaties (paard en ruiters) die gekwalificeerd zijn om mee te doen aan de jaarlijks georganiseerde “Year End Friendly Competition” van manege Ponderosa. Elke combinatie zal apart getraind worden door coach Gummels om zodoende hun eventuele zwakke punten te verbeteren en hun sterke punten te perfectioneren. Hiervoor zullen er extra lessen worden ingelast en men zal ook trachten de combinaties bekend te maken met verhoogde wedstrijddruk. Het wordt dus een drukke periode voor de wedstrijdruiters, maar zeker ook een hele leuke periode. Voor de rest van de springpaarden is de springvakantie dan aangebroken en zullen hun trainingen weer in de eerste week van januari beginnen.

error: Kopiëren mag niet!