Bewoners Henar worden opgelicht door veeopkopers

Bewoners van Henar in het district Nickerie zijn bezorgd over een slager, een zekere Ravi, die met enkele van zijn handlangers in het gebied beweegt om veehouders op te lichten. Een bewoner geeft aan dat één van de handlangers van Ravi langsgaat bij de bewoners thuis met een mededeling dat één van hun dieren op het punt staat om te komen op het weiland. De eigenaars haasten zich naar hun weiland en daar overhaalt de verdachte ze om het dier te verkopen. Deze biedt dan aan de veehouders die verlies proberen af te wenden, SRD 500 aan. Dit doet zich al een week voor en elke dag kiest Ravi een ander slachtoffer uit. Zo heeft hij recentelijk een stier van enkele duizenden opgekocht voor SRD 800. De politie is op de hoogte gesteld nadat een veehouder de werkwijze van Ravi ontdekte. De politie vroeg in eerste instantie naar bewijs aan de aangever. De eigenaar nam geen genoegen hiermee en ging naar de inspecteur van politie, Norma Martodikromo. Daar verklaarde Ravi dat de stier die hij wilde kopen gezond is en dat hij de eigenaar SRD 3000 biedt voor de stier. De eigenaar weigerde het bedrag te accepteren.

error: Kopiëren mag niet!