Barka wint overtuigend en trekt seriestand gelijk

Woensdagavond werden de play-offs van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) voortgezet. Het betrof game 2 in de Veteranenklasse tussen SCSV Barka en Styx M&N Car Center. Styx had de eerste wedstrijd middels penalty’s gewonnen en de seriestand was dus in hun voordeel. Barka wist dat zij zich geen verliespartij kon permitteren als zij nog kans op een finale plek wilden maken. De heren van Barka kwamen daarom heel sterk uit in game 2 en wonnen dan ook heel overtuigend van Styx. Het werd een 8-3 overwinning voor de ploeg van Barka. De grote man aan de zijde van Barka was Radjeshkumar Hindori, die vier van de acht doelpunten voor zijn rekening nam. Door deze uitslag is de seriestand in deze best of drie serie weer gelijk, 1-1. De beslissende game 3 wordt zaterdag 06 december in de Ismay van Wilgen Sporthal gespeeld om half negen ‘s avonds.

error: Kopiëren mag niet!