Ramdjielal vindt rechtsingang

Ramdjielal zegt dat het nu wachten geblazen is. “Als het bestuur verstandig genoeg is moet ze om de tafel zitten en niet vechten, want de meest benadeelde zal de VHP zelf zijn. Het is jammer dat zij het zover hebben laten komen ”, zegt Ramdjielal in gesprek mat Dagblad Suriname. “Ondanks over zoveel juridische kaderleden te bezitten is het mij opgevallen dat de VHP een advocatenkantoor in handen heeft genomen voor dit kort geding”, merkt Ramdjielal op. Anand Ramdjielal heeft, middels een kort geding, zoals de voorzitter van het hoofdbestuur van de VHP hem had uitgedaagd, de VHP voor de groene tafel gesleept. Volgens Ramdjielal heeft het hoofdbestuur onstatutair gehandeld door besluiten te nemen zonder vooraf uitdrukkelijke toestemming van de partijraad te hebben zoals de statuten dat voorschrijven. Op 18 december zal de VHP moeten reageren op de eis van Ramdjielal.

error: Kopiëren mag niet!