Man loopt schedelfractuur op bij mishandeling

Een man is dinsdag bij een vechtpartij aan de Langagrasistraat ernstig mishandeld. Het slachtoffer W.K. liep onder meer een schedelfractuur op en is daarvoor opgenomen in het ziekenhuis. Inspecteur Dilipkoemar Bhattoe van Flora geeft aan dat de verdachte zich woensdagmorgen na de opsporing vrijwillig op het bureau heeft aangemeld. Hij is door de politie aangehouden en in verzekering gesteld. Uit het onderzoek blijkt dat de verdachte, H.D., een meningsverschil kreeg met het slachtoffer. Hij bracht het slachtoffer middels een stuk hout meerdere slagen aan het hoofd toe, ten gevolge waarvan het slachtoffer bebloed op straat lag. De politie werd hierover gealarmeerd. Hierna werd de ambulance ingeschakeld, die het slachtoffer heeft afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. De verdachte H.K. is hangende het verdere onderzoek ter zake zware mishandeling ingesloten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!