Echtpaar opgepakt wegens ernstige bedreigingen

Een echtpaar is door de politie opgepakt ter zake bedreiging met brandstichting en verkrachting. Twee zussen die op hetzelfde terrein in twee aparte huizen wonen hebben een week terug ruzie met elkaar gemaakt. Daarbij hebben de ene zus, een zekere C.S., en haar echtgenoot het slachtoffer P.S. bedreigd. Zij bedreigden haar dat zij mannen zullen inhuren en tegen betaling haar zullen laten verkrachten. Ook bedreigden zij haar met brandstichting. Het slachtoffer raakte bevreesd en deed aangifte bij de politie. De sterke arm vond het een serieuze zaak en beide personen werden overgebracht naar het bureau. Volgens het slachtoffer P.S. leven de twee vrouwen al enige tijd in onmin met elkaar, maar het wordt nu met de dag erger. Zij wordt nu openlijk bedreigd. ‘Meningsverschillen, teleurstellingen en tegengestelde belangen komen we overal wel tegen, maar na en tijdje moet het ophouden’, vindt het slachtoffer. Onderling moet men dit soort zaken ook wel kunnen uitpraten. Maar dit blijkt helaas niet het geval te zijn bij dit tweetal. De politie stelt een diepgaand onderzoek in. Het echtpaar is na verhoor heengezonden in afwachting van de verdere vervolging.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!