Stakende leerkrachten hervatten werkzaamheden

aStakende leerkrachten hervatten werkzaamhedenDe groep stakende leerkrachten, die het niet eens was met de aanpak voor deelname aan de Naschoolse Opvang (NSO), zijn gisteren normaal van start gegaan met hun werkzaamheden. Volgens Ernesto Muller, trekker van de groep, zijn de gemaakte afspraken met het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling nagekomen. Hij deelde verder mee dat er gesprekken zijn gevoerd met de onderdirecteur van Onderwijs, Roy Narain, en dat er is besloten dat de leerkrachten normaal hun scholen kunnen bezoeken van 8.00 tot 13.00 uur en zij die wel kunnen meedoen aan de NSO benaderd zullen worden door het ministerie. Volgens Muller zal er voor voorlopig geen sprake zijn van stakingen, gezien alles op een correcte manier en volgens planning is afgehandeld door het ministerie.

error: Kopiëren mag niet!