Gezin overvallen aan de Schimmelpenninckstraat

Een 36-jarige vrouw en haar minderjarige zoon zijn maandagochtend overvallen in hun woning aan de Schimmelpenninckstraat in het ressort Munder. Twee overvallers hebben de achterdeur van de woning opengetrapt. Vanwege het gestommel schrok de vrouw wakker. Zij zou net de slaapkamerdeur open doen, toen zij door één van de twee indringers met rastahaardracht werd geduwd. De daders hadden hun gezicht bedekt. Volgens een familielid blijkt dat de rovers gericht naar sieraden zochten, maar gingen er uiteindelijk vandoor met persoonlijke bezittingen en wat contanten. De buit betreft een portemonnee en een tas. Het slachtoffer had SRD 500 aan contacten en belangrijke document in haar tas. De daders bedreigden het slachtoffer met een jachtgeweer en een wielsok. De vrouw des huize bleef zwijgen, waardoor de rovers haar voor hielden dat zij de andere gezinsleden zouden mishandelen. Plotseling renden de daders uit het huis en stapten vervolgens in een gereedstaande voertuig dat voor de inrit met draaiende motor stond geparkeerd. De politie van Munder heeft het onderzoek in deze zaak overgedragen aan de recherche. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van de gewapende criminelen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!