Drie verdachten aangehouden bij drugsinval

De politie van Munder heeft afgelopen zaterdag tijdens een woninginval een hoeveelheid verdovende middelen in beslag genomen. De bewoner van het huis is na de vondst aangehouden.
Alerte burgers hadden de wetsdienaren getipt over de plek waar er drugs wordt verkocht. Volgens inspecteur Sjaam Debi-Tewarie had de politie na de verkregen informatie gepland om een inval te plegen. Ten tijde van de inval werd een man aangehouden. In de woning werd een hoeveelheid marihuana, yami, en een hoeveelheid ruw goud gevonden.
Twee verdachten werden tijdens een road block aangehouden. Hangende het verdere onderzoek blijven de verdachten terzake overtreding van de Wet Verdovende Middelen en Wet Economische Delicten aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!