Moeder en broer aangehouden voor mishandeling scholier

De politie van Wanica heeft maandag een moeder en een broer van een scholier aangehouden ter zake mishandeling. Uit het onderzoek blijkt dat een klasgenoot okselspray zou hebben gespoten op een meisje. Ongelukkigerwijs kwam het spul in haar gezicht terecht. Het meisje raakte hierdoor onwel. Zij belde later haar moeder en verwittigde haar over de situatie. De moeder ging samen met een oom van het meisje op school met de bedoeling om de jongen een lesje te leren. Daar aangekomen mishandelden de moeder, de oom en een broer van het meisje, die ook daar op school zit, de scholier. De politie werd hierover gewaarschuwd. De moeder en zoon zijn aangehouden. De oom is voortvluchtig. De jongen heeft striemen en zwellingen opgelopen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!