Dronken man gaat tekeer in salon

De 31-jarige R.J. is donderdagavond behoorlijk tekeer gegaan in een salon te Bungalowpark. De gealarmeerde politie van De Nieuwe Grond moest optreden en heeft de man tot orde geroepen. De dronkaard ging toen ook danig tekeer tegen de politie. Hij weigerde zich over te geven. De man is op een gegeven moment in een dronken bui de salon binnen gestapt. Hij knoopte een gesprek aan met een dame. Het volgende moment kwam er een man bij waardoor het gesprek met R.J. werd onderbroken. R.J. vond dit niet goed en hij deed hierover zijn beklag bij de eigenares van de salon. Zij gaf hem toen te kennen dat de dame niets van hem wilde horen daar hij ‘bezopen’ was. R.J. reageerde heel boos en begon de eigenares voor vies en vuil uit te schelden. Zij schakelde de politie in. R.J. werd overgebracht naar het bureau. Daar werd hij ter ontnuchtering geplaatst. De volgende morgen werd hij door de hulpofficier voorgeleid. Tijdens de voorgeleiding heeft de verdachte zijn sociale problemen voorgehouden aan de politie en beloofde hij plechtig nooit meer zijn onheuse handeling te zullen herhalen. Hij gaf de politie te kennen dat hij een baby van een jaar heeft en dat hij de enige kostwinner thuis is. Uiteindelijk heeft de hulpofficier de verdachte na afstemming met het Openbaar Ministerie met een ernstige waarschuwing heengezonden. De politie heeft wel een dossier opgemaakt over zijn handelingen.

error: Kopiëren mag niet!