Tweede vee-tentoonstelling VHP Agrarische Raad

Komend weekend vindt er en vee-tentoonstelling plaats, die georganiseerd wordt door de Agrarische Raad van de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP). De tentoonstelling zal uitgebreider zijn dan die van afgelopen jaar. Dit jaar zal er naast slachtvee ook pluimvee (kippen, doksen en eenden), geiten, schapen en melkvee aanwezig zijn op de tentoonstelling.
De tentoonstelling heeft als doel om bewustwording te brengen dat er ontwikkelingskansen zijn in de veeteeltsector. Verder geeft het ontwikkelen van de veeteeltsector ook zekerheid aan voedselproductie en economische groei aan het land. De tentoonstelling wordt dit jaar gehouden op zaterdag 15 en zondag 16 november van 10.00 uur tot 16.00 uur op het terrein te Indira Gandhiweg 743.

error: Kopiëren mag niet!