Overlopen groep BEP-leden naar NDP is misleiding en stemmingmakerij

Op zaterdag 08 november j.l. is via de pers door de NDP bekend gemaakt dat Cyrano Asoiti, gewezen ressort voorzitter van de BEP van Albina met een groep BEP-leden van Albina zou zijn overgelopen naar de NDP. Hierbij wensen de kernen van de BEP te Albina aan te geven dat alléén dhr. Cyrano Asoiti is overgelopen naar de NDP. Op de beelden en foto’s die via verschillende media verspreid zijn, hebben wij op de heren August Bado en Cyrano Asoiti na geen enkele andere Bepper waargenomen. Op de beelden en foto’s hebben wij alléén NDPers kunnen waarnemen. August Bado, gewezen DNA lid van de BEP, heeft na de verkiezingen van 2010 waarbij hij als DNA kandidaat in het distrikt Marowijne niet gekozen is geworden, niet meer deelgenomen aan de aktiviteiten van de BEP. Wij kwalificeren daarom de hele heisa in de pers door de NDP dat een groep Beppers van Albina zou zijn overgelopen als misleidend en stemmingmakerij om de publieke opinie te beïnvloeden. Deze afkeuringswaardige aktie van de NDP is ook een duidelijk bewijs dat zij terrein aan het verliezen is en nu paniek voetbal speelt. Wij roepen daarom alle Beppers op om niet te buigen voor giften en loze beloften van de coalitiepartijen maar standvastig te blijven en hard te blijven werken voor de partij zodat de overwinning op 25 mei grandiozer kan zijn. Ten slotte wensen wij de heren Bado en Asoiti veel succes toe met hun nieuwe politiek huis. Wij spreken de hoop uit dat de wens van de dhr. Asoiti om in het distrikt Marowijne op de kandidatenlijst geplaatst wordt bij zijn nieuw politiek huis wordt bewaarheid.
De kernen van BEP Albina
Namens deze,
Leo Adams
(Ressort voorzitter)

error: Kopiëren mag niet!