Brandweer bevrijdt bestuurder na zware aanrijding

Twee personenwagens, een Nissan Skyline en een Toyota Chaser, zijn in de nacht van zaterdag op zondag 9 november met elkaar in botsing gekomen op de hoek van de L’Hermitageweg met de Bindastraat. Brandweervoorlichter Olton Pinas gaf in een interview te kennen dat door de botsing de Skyline een elektriciteitsmast heeft geramd, terwijl de andere in een goot langs de weg is beland. De chauffeur van de Skyline raakte bekneld achter het stuur. Hij werd door kordaat optreden van de brandweer uit zijn benaderde toestand bevrijd, terwijl de bestuurder van de Chaser niet ter plekke werd aangetroffen. Pinas zegt dat beide voertuigen aanzienlijk zijn beschadigd. De bestuurder is met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De politie van Uitvlugt heeft deze zaak in onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!