Robert P. opgesloten voor oplichterij

De 52-jarige Robert P. alias Pico is aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van oplichterij. Twee personen hebben aangifte gedaan tegen hem. Robert heeft zijn slachtoffers doen geloven dat hij in dienst is bij hoogwaardigheidsbekleders hier te lande en dat hij zaken gedaan kan krijgen. Op die manier heeft hij grote bedragen in Surinaamse Dollar en vreemde valuta los gekregen uit handen van zijn slachtoffers. Zo zou hij een man helpen om diens zwaarmaterieel terug te krijgen, die bij een zaken partner was die de machines niet terug wilde geven. Robert heeft dit slachtoffer doen geloven dat hij de machines terug zou halen met behulp van zijn invloedrijke bazen en politieke vrienden . Een andere persoon heeft hij wijs gemaakt dat hij die kon helpen aan een winkel- en vuurwapen vergunning. Robert P. opereert niet alleen. Hij wordt vermoedelijk geholpen door een man en een vrouw. De vrouw is bij de slachtoffers bekend als Sita. Robert P. alias Pico heeft zich eerder al schuldig gemaakt aan oplichterij en is geen onbekende van de politie en de justitie. De recherche van politie Regio Midden onderzoekt de zaken tegen Robert P.

error: Kopiëren mag niet!