Self Reliance Nationale Tenniskampioenschappen op komst

De Self Reliance Nationale Tennis Kampioenschappen 2014 klasse C start op 5 november 2014. Dit is het toernooi waar de meeste tennissers naar uitkijken om kampioen of kampioene van Suriname te worden. In de A klasse zullen dit jaar Trevor Bendter en Ana Maria Vera Vera hun titel verdedigen. Ook de finalist van vorig jaar Bonni Manstra zal weer participeren om het kampioenschap te kunnen pakken. Evita Ammersingh die vorig jaar finalist was, is dit jaar niet van de partij vanwege haar studie. De C en de B klasse worden gespeeld op de banen van club Oase en de A klasse op de banen van de Dolfijn. De inschrijving voor de C en B klasse sluit 3 november om 15.00 uur. De Surinaamse Tennis Bond verwacht een toernooi met veel spannende wedstrijden en wenst alle deelnemers heel veel succes en vooral plezier toe.

error: Kopiëren mag niet!