Meer dan 200 schakers op eerste CSV rapidtoernooi

7 CSVMet een opkomst van meer dan 200 spelers is het first rapidschaaktoernooi van de schaakclub CSV een daverend success geweest. Er is gespeeld in 6 categorieen, afhankelijk van het niveau en toernooi-ervaring van de spelers. Deze waren in de leeftijdcategorie van tussen de 7 en 70 jaar. Alle geregistreerde schaakclubs hebben meegedaan en er is hard gestreden voor de 75 prijzen. Kampioen in de hoogste klasse, Koning-categorie, is geworden John Ramdat Tewarie en op de tweede plaats eindigde de 70-jarige Wim Veer Sr. De derde plaats werd opgeeist door Suradj Hanoeman en op de vierde en vijfde plaats eindigden respectievelijk Vickey Ramdat Tewarie en Calvin Tjong Tjin Joe. De overige winnaars waren Pion 1: Ramautarsing Swastika, Pion 2: Yeung Christoper; Paard 1: Lame Denzio, Paard 2: Ivan de Baas, Loper: Alli Sheriffa, Toren: Nicole Soemodihardjo, Dame 1: Anviti Adhin en Dame 2: Shailesh Kandhoesingh.