Merian Gold Project biedt veel toekomstperspectieven

In een bomvolle zaal van de Royall Ballroom van Hotel Torarica vond gisteravond de presentatie plaats van Adriaan Kersen, managing director Surgold, over het ‘Merian Gold Project’. De organisatie hiervan lag in handen van de Vereniging van Economisten in Suriname en de titel van deze presentatie was ‘Merian – A Future in Gold’. Kersen gaf in zijn presentatie aan dat de Staat Suriname en Staatsolie tot medio december de tijd hebben om aan te geven of zij gaan participeren in dit project. Daarnaast biedt dit project ook een aantal toekomstperspectieven. Behalve het feit dat dit project voor meer arbeidsplaatsen zal zorgen, zal er tot eind 2016 ook een bedrag tussen de USD 400 en 450 miljoen lokaal uitgegeven worden voor de aankoop van diverse goederen.

Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!