Zondagse markt Indira Gandhiweg krijgt na 36 jaar grondbeschikking

Zondaagse Markt ‘Covezomag’ na 36 jaar eigengrondbeschikking.7
Zondaagse Markt ‘Covezomag’ na 36 jaar eigengrondbeschikking.1
Zondaagse Markt ‘Covezomag’ na 36 jaar eigengrondbeschikking.4
Zondaagse Markt ‘Covezomag’ na 36 jaar eigengrondbeschikking.5
Zondaagse Markt ‘Covezomag’ na 36 jaar eigengrondbeschikking.6Na ongeveer 36 jaar beschikt de zondagse markt ‘Covezomag’ aan de Indira Gandhiweg over haar eigen grondbeschikking. Vandaag werd de bereidverklaring door de minister van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB), Steven Relyveld, overhandigd aan de voorzitter van het bestuur van Covezomag onder toeziend oog van de aanwezige marktventers en hoogwaardigheidsbekleders. Volgens de voorzitter van het marktbestuur, Madhoran Ghisaidoebe, kan er nu zonder enige twijfel en angst gewerkt worden aan de verdere opbouw van de markt.
Verzoek binnen een week afgehandeld
‘Dat de voorzitter van het bestuur van de markt eenvoudig contact heeft gelegd met de parlementariër Ricardo Panka en binnen een week het verzoek van het bestuur is ingewilligd, is het teamwerk van deze regering. Dit is een voorbeeld van hoe het moet en dat zaken snel aangepakt kunnen worden in belang van het volk’, aldus de minister van RGB, Steven Relyveld. De minister gaf aan dat het hem goed deed om de beschikking te mogen uitreiken, maar dat hij het tegelijkertijd jammer vond dat de 524 standhouders jaar in jaar uit voor 36 jaar lang in onzekerheid hebben geleefd. Volgens de minister staat het algemeen belang voorop en hoopt hij niet dat het gebaar politiek vertaald zal worden.
DA

error: Kopiëren mag niet!