Flex Luxuries voor betaalbare topmerken

flexGisteren vond de grand opening plaats van Flex Luxuries welke is gevestigd in de Flex Mall. Wij hebben de ruimste collectie aan parfums en ook horloges en portemonnees en designer tassen van topmerken, zegt Prashant Dassasingh, manager van Flex Luxuries. We hebben heel veel voor de vrouwen en ook voor de mannen. We gaan later ook nog uitbreiden met meer artikelen voor de mannen en de kinderen. Meestal is het zo dat er voor mannen niet veel items zijn, maar wij hebben heel wat parfums en tassen voor hen. We hebben momenteel een aktie. Als men een parfum of een tas bij ons koopt krijgt hij of zij een mini parfum en een belkaart cadeau, zegt Dassasingh. We hebben meer dan 1500 geuren aan parfums, dus een ieder komt aan zijn trekken bij ons. We hebben ook een filiaal aan de Indira Gandhiweg waar de klanten ook hun producten kunnen halen. In de toekomst gaan wij nog een filiaal openen, aldus Dassasingh.

error: Kopiëren mag niet!