Auto-inbreker steelt grote geldsbedragen

Een ondernemer is maandagmorgen een groot geldsbedrag en een laptop armer geworden. Hij had op de betreffende dag zijn wagen aan de Vioolstraat geparkeerd. In de auto had hij een laptop, een tas inhoudende grote geldsbedragen in SRD, USD en Euro achtergelaten. Op een gegeven moment is een man gezeten op een Yahama-bromfiets ervandoor gegaan met de waardevolle goederen. Hij is met de buit richting Sophia’s Lust opgereden. Volgens de benadeelde had hij SRD 70.000, Euro 24.000 en US$ 14.000 in de tas bewaard. De politie van Kwatta heeft na de melding in de omgeving gesurveilleerd, echter zonder het gewenste resultaat. Het onderzoek in deze auto-inbraakzaak duurt voort. De politie heeft de burgerij vaak genoeg erop geattendeerd om geen waardevolle spullen onbeheerd in voertuigen achter te laten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!