Derde aanhouding bij roofoverval groothandelszaak Hoogestraat

De recherche van Kapitale Delicten heeft zondag nog een aanhouding verricht in verband met de roofoverval aan de Hoogestraat, waarbij twee criminelen vrijdagmorgen een groothandelszaak hebben beroofd. In eerste instantie had de politie twee werknemers van deze zaak aangehouden. Het betrof een vader en zijn zoon. De politie had na verkregen informatie en op basis van vermoedens de twee arbeiders aangehouden. Tijdens ondervraging is de zoon door de mand gevallen. Hij bekende het feit, maar zei dat zijn vader niets weet over de daad. De zoon had inderdaad twee mannen meegenomen die zich schuil hielden in een bus die in het gebouw werd geparkeerd om goederen in te laden. Op een onbewaakt moment zijn ze uitgestapt om hun daad te plegen. De recherche heeft een Braziliaan aangehouden die verdacht wordt betrokken te zijn geweest bij de beroving. Het onderzoek in deze zaak duurt voor. De politie werkt aan de opsporing van de voortvluchtige dader.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!