Winkel aan de Cocobiacoweg overvallen

Een winkel aan de Cocobiacoweg is maandagmorgen overvallen door twee mannen, van wie een gewapend ging met een vuistvuurwapen. Een Chinees echtpaar zat achter de kassa toen de rovers de zaak binnenstormden en beide personen onder schot hielden. De winkelier heeft daarbij een slag met de kolf van het wapen moeten incasseren. Ten gevolge van de slag heeft hij een barstwond aan het hoofd opgelopen. Onder bedreiging van het wapen werden de dagopbrengst, een onbekend aantal opwaardeerkaarten en andere waardevolle goederen uit de zaak weggedragen. Na de daad verlieten de daders de plaats in een witte Toyota Raum met als volgnummer 34-75 PP. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de politie van Uitvlugt een slede van een vuistvuurwapen ter plaatse heeft aangetroffen. De politie heeft de slachtoffers verwezen naar de Spoedeisende Hulp. De ressortcommandant van Uitvlugt bevestigt dit geval. De daders hebben zich tot nu toe uit de handen van de politie weten te houden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!